ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μοτοσυκλετών και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να φροντίσει για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.
 
     
 
ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Θέλετε να αγοράσετε κάποια μοτοσυκλέτα; Πριν προβείτε στην αγορά της καλώ είναι να την φέρετε σε εμάς για να την εξετάσουμε.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι ο συνδυασμός της άψογης εξυπηρέτησης, με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, έτσι ώστε ο μοτοσικλετιστής να μπορεί να βρει αυτό που αναζητά σε εμάς.
 
     
 
 
 
 
     
    Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2385028281 ή περάστε από το συνεργείο μας στην Φλώρινα για να κλείσετε το ραντεβού σας.  
     
 
 
 
 
 
 
 
 
MOTO GARAGE 21
Συνεργείο Μοτοσυκλετών Φλώρινα - Βουλκανιζατέρ Ελαστικά Μοτοσυκλετών & Αυτοκινήτων Φλώρινα


Το συνεργείο μοτοσυκλετών “MOTO GARAGE 21” το οποίο βρίσκεται στην Φλώρινα, είναι καθημερινά κοντά σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεση εξυπηρέτηση καθώς και ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η επιχείρησή μας, δημιουργήθηκε το 2010 έχοντας ως κύρια δραστηριότητα το πλύσιμο και την περιποίηση αυτοκινήτων καθώς και το εμπόριο ελαστικών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Το 2020 λόγω της αγάπης μας για τις μοτοσυκλέτες και την χρόνια ασχολεία μας με αυτές, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο συνεργείο μοτοσυκλετών επιδιώκοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ συνεχίζουμε δυναμικά και με το εμπόριο ελαστικών...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
   
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο συνεργείο μοτοσυκλετών μας, η πρώτη προτεραιότητά μας είστε εσείς και η ασφάλειά σας. Για αυτό φροντίζουμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άρτια επισκευή και βελτίωση της μοτοσυκλέτας σας, άμεση και σωστή εξυπηρέτηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Ποικιλία ελαστικών μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων και ελαφρων φορτηγών ενώ μπορούμε να αναλάβουμε: την τοποθέτηση ελαστικών, ζυγοστάθμιση καθώς και το service - επισκευή ελαστικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών μοτοσυκλετών, για κάθε μάρκα και τύπο μηχανής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των μοτοσυκλετών, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ μοτοσυκλετών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ